Izložbeni salon u Zagrebu

Adresa: Horvaćanska cesta 31c, Zagreb
Kontakt: 091 601 9273
E mail: prodaja.forma.zg@gmail.com

Kako do nas?

IZLOŽBENI SALON U ZAGREBU


Poštovani partneri i kupci,

od sada nas možete pronaći i na novoj lokaciji. Riječ je o novootvorenom Izložbenom salonu Forma u Zagrebu, na adresi Horvaćanska cesta 31.


Salon pruža prezentaciju novih materijala i proizvoda u ponudi kuhinjskih radnih ploča, zidnih obloga, šankova, kupaoničkih ploča, stolova, podova i brojnih drugih proizvoda po želji kupca. Uz to, salon pruža mogućnost odabira raznovrsnih i kvalitetnih pločastih materijala vrsnih svjetskih proizvođača.

Stručno i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju pri obilasku salona te nudi potrebne informacije i uslugu savjetovanja pri odabiru pločastog materijala i vrste obrade.

Iz ponude posebno izdvajamo pločasti materijal brenda Laminam (porculanske radne ploče) i kvarc marke Quarella, materijale iznimnih svojstava i čvrstoće.

Kontinuirana istraživanja i poboljšanja dovela su do kompaktnog, neporoznog, za okoliš zdravog materijala i površine dugog vijeka trajanja. One su zbog navedenih svojstava idealne za izradu kuhinjskih radnih i kupaoničkih ploča, stolova i sl. Ploče su debljine 12 mm, 20 mm i 30 mm.

Uz popunjeno skladište, brzu obradu i isporuku materijala i proizvoda zahvaljujući raznovrsnom strojnom parku i mogućnostima pravolinijskog i krivolinijskog CNC rezanja nudimo i usluge izrade po mjeri te dostavu u ugovorenom roku na adresu kupca i montažu.

Posjetite nas u našem novom Izložbenom salonu Forma

na lokaciji Horvaćanska cesta 31, Zagreb.

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka

od 8 do 15 sati

subotom

od 8 do 12 sati.

Možete nas kontaktirati i putem elektroničke pošte: prodaja.forma.zg@gmail.com

ili mobitela 091/601-9273.

Kako bismo bili što bliže i brže svim svojim partnerima i kupcima, prisutni smo i na društvenim mrežama Facebook i Instagram te na web stranici www.stoneforma.com .

Dobrodošli!