Dani Orisa u Zagrebu – Istražite Svijet Arhitekture i Dizajna

Ljubitelji arhitekture, dizajna i inovacija, pozivamo vas da nam se pridružite 3. i 4. studenoga na sajmu “Dani Orisa” u Zagrebu. Ova prestižna manifestacija okuplja stručnjake, entuzijaste i poduzetnike iz svijeta dizajna i arhitekture, pružajući jedinstvenu priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima, idejama i proizvodima.

Posebno želimo istaknuti štand našeg cijenjenog partnera – Quarella. Poznati po svojoj iznimnoj kolekciji kvarca, Quarella je sinonim za kvalitetu i inovativnost. Bez obzira tražite li inspiraciju za svoj dom ili poslovni prostor, njihova paleta proizvoda pružit će vam nebrojene mogućnosti za stvaranje savršenog ambijenta.

Nemojte propustiti ovu priliku da se susretnete s najboljim što svijet arhitekture i dizajna nudi! Vidimo se na “Dani Orisa” u Zagrebu!

Kuhinjske ploče i stolovi

Kontaktirajte nas

+385 21 861 085

Porculanske ploče

Porculanske ploče iznimnih performansi, velikih dimenzija i minimalnih debljina (12, 20mm). Izuzetno jake i vrlo otporne na grebanje i abraziju. Lako se održavaju te su otporne na vatru, mraz i plijesan. Idealne su za izradu kuhinjskih ploča, stolova, pultova i kupatila.

Kuhinjske ploče i stolovi

^

izmjera i montaža

^

visoka kvaliteta i otpornost

^

različite debljine i dimenzije

^

otporan na grebanje i otapala

^

izrada po vašem dizajnu